7.500 professionals bezoeken Auto Prof 2023

Auto Prof • De organisatie lanceerde meerdere nieuwe initiatieven op de beurs.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
7.500 professionals bezoeken Auto Prof 2023
Tijdens Auto Prof 2023 had de organisatie meerdere nieuwe initiatieven gelanceerd op de beurs. (Foto: Auto Prof)

De vakbeurs Auto Prof 2023 is bezocht door meer dan 7.500 professionals uit de automotive industrie. Beursorganisator Easyfairs kijkt met “een positief gevoel” terug op de driedaagse vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Veel nieuwe initiatieven konden rekenen op grote belangstelling, waarbij met name het schadeherstelplein een publiekstrekker was. Dat meldt Easyfairs in een persbericht.

“Het waren drie hele interessante en waardevolle beursdagen”, zegt Malou Peters namens Auto Prof. Op de 12.000 m2 beursvloer ontving Auto Prof ruim 7.500 professionals. “De beurs was druk bezocht. We zijn erg blij dat we weer meer bezoekers mochten verwelkomen dan in 2022. Dat biedt vertrouwen voor de editie in 2024.”

Tijdens Auto Prof 2023 lanceerde de organisatie meerdere nieuwe initiatieven. “Vooral het schadeherstelplein viel in de smaak bij bezoekers en keert de volgende editie zeker terug, maar dan nog uitgebreider”, aldus Peters. Verder was de belangstelling voor het kennisprogramma ook dit jaar groot. Er werden dagelijks vijftien sessies aangeboden verdeeld over drie kennisdomes.

AMT Awards

Ook de activiteiten die door studenten werden georganiseerd zijn druk bezocht volgens de organisatie. Tijdens de finale van de AMT Awards op dinsdagavond werden de scholen, autotechnici in opleiding en de vakprofessionals nog één keer getest op hun kennis, waarna de winnaars bekend werden gemaakt. “Het is van groot belang om de werknemers van morgen bij de beurs te betrekken”, aldus Peters.

7.500 professionals bezoeken Auto Prof 2023 | Automotive Online

7.500 professionals bezoeken Auto Prof 2023

Auto Prof • De organisatie lanceerde meerdere nieuwe initiatieven op de beurs.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
7.500 professionals bezoeken Auto Prof 2023
Tijdens Auto Prof 2023 had de organisatie meerdere nieuwe initiatieven gelanceerd op de beurs. (Foto: Auto Prof)

De vakbeurs Auto Prof 2023 is bezocht door meer dan 7.500 professionals uit de automotive industrie. Beursorganisator Easyfairs kijkt met “een positief gevoel” terug op de driedaagse vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Veel nieuwe initiatieven konden rekenen op grote belangstelling, waarbij met name het schadeherstelplein een publiekstrekker was. Dat meldt Easyfairs in een persbericht.

“Het waren drie hele interessante en waardevolle beursdagen”, zegt Malou Peters namens Auto Prof. Op de 12.000 m2 beursvloer ontving Auto Prof ruim 7.500 professionals. “De beurs was druk bezocht. We zijn erg blij dat we weer meer bezoekers mochten verwelkomen dan in 2022. Dat biedt vertrouwen voor de editie in 2024.”

Tijdens Auto Prof 2023 lanceerde de organisatie meerdere nieuwe initiatieven. “Vooral het schadeherstelplein viel in de smaak bij bezoekers en keert de volgende editie zeker terug, maar dan nog uitgebreider”, aldus Peters. Verder was de belangstelling voor het kennisprogramma ook dit jaar groot. Er werden dagelijks vijftien sessies aangeboden verdeeld over drie kennisdomes.

AMT Awards

Ook de activiteiten die door studenten werden georganiseerd zijn druk bezocht volgens de organisatie. Tijdens de finale van de AMT Awards op dinsdagavond werden de scholen, autotechnici in opleiding en de vakprofessionals nog één keer getest op hun kennis, waarna de winnaars bekend werden gemaakt. “Het is van groot belang om de werknemers van morgen bij de beurs te betrekken”, aldus Peters.