Autoprof 2023 introduceert plein voor schadeherstel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Op de aankomende Autoprof zal een apart beursgedeelte voor schadeherstel zijn ingericht. (Foto: Autoprof)

Beursorganisator Easyfairs introduceert tijdens Auto Prof 2023 een zogeheten schadeherstelplein, waar exposanten hun diensten en producten voor de schadesector zullen presenteren.

Easyfairs meldt dat er een breed scala aan producten en demonstraties tentoongesteld zal worden. Zo wordt er een complete spuitcabine opgebouwd door USI Nederland en PH Service. Ook zullen onder andere Akzo Nobel en E-coatings hun lak- en spuitkunsten laten zien, terwijl Teamwise PDR & More verschillende demonstraties van de nieuwe Glue Pull Repair Techniek laten zien. Ook verschillende diverse poets- en polijstbedrijven geven acte de présence.

Nieuwe grote namen

Malou Peters, hoofd van het automotive cluster bij de organisatie, laat weten er trots op te zijn dat ook nieuwe deelnemers, zoals Stokvis Equipment en Valvoline zich hebben aangesloten bij Auto Prof.  “Wij zijn er blij om dat meerdere partijen terug van weggeweest zijn, zoals Philips Automotive Lighting, Turbo Direct en Akzo Nobel. Tel daar nieuwkomers bij op als Valvoline, E-coatings en Stokvis Equipment en natuurlijk de trouwe exposanten. Daarmee heeft de beurs een kwalitatief sterk deelnemersveld”, aldus Peters.

De komende editie van Auto Prof wordt van dinsdag 31 januari tot en met donderdag 2 februari 2023 gehouden in Evenementenhal Gorinchem. De Autoprof werd afgelopen jaar pas voor het eerst weer gehouden nadat de beurs werd gecanceld vanwege de coronacrisis.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autoprof 2023 introduceert plein voor schadeherstel | Automotive Online

Autoprof 2023 introduceert plein voor schadeherstel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Op de aankomende Autoprof zal een apart beursgedeelte voor schadeherstel zijn ingericht. (Foto: Autoprof)

Beursorganisator Easyfairs introduceert tijdens Auto Prof 2023 een zogeheten schadeherstelplein, waar exposanten hun diensten en producten voor de schadesector zullen presenteren.

Easyfairs meldt dat er een breed scala aan producten en demonstraties tentoongesteld zal worden. Zo wordt er een complete spuitcabine opgebouwd door USI Nederland en PH Service. Ook zullen onder andere Akzo Nobel en E-coatings hun lak- en spuitkunsten laten zien, terwijl Teamwise PDR & More verschillende demonstraties van de nieuwe Glue Pull Repair Techniek laten zien. Ook verschillende diverse poets- en polijstbedrijven geven acte de présence.

Nieuwe grote namen

Malou Peters, hoofd van het automotive cluster bij de organisatie, laat weten er trots op te zijn dat ook nieuwe deelnemers, zoals Stokvis Equipment en Valvoline zich hebben aangesloten bij Auto Prof.  “Wij zijn er blij om dat meerdere partijen terug van weggeweest zijn, zoals Philips Automotive Lighting, Turbo Direct en Akzo Nobel. Tel daar nieuwkomers bij op als Valvoline, E-coatings en Stokvis Equipment en natuurlijk de trouwe exposanten. Daarmee heeft de beurs een kwalitatief sterk deelnemersveld”, aldus Peters.

De komende editie van Auto Prof wordt van dinsdag 31 januari tot en met donderdag 2 februari 2023 gehouden in Evenementenhal Gorinchem. De Autoprof werd afgelopen jaar pas voor het eerst weer gehouden nadat de beurs werd gecanceld vanwege de coronacrisis.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.