Molco Car Parts breidt assortiment uit met Meyle-onderdelen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Molco biedt nu ook onderdelen van het Duitse Meyle. (Foto: Molco Car Parts)

De Nederlandse onderdelenleverancier Molco Car Parts breidt het assortiment uit met onderdelen van het Duitse Meyle. Het Meyle-programma omvat remmen, aandrijvingen, filters, elektronica, vering, besturing en demping. 

Recent heeft Meyle ook een olie-vulapparaat voor versnellingsbakken aan het aanbod toegevoegd. Dit maakt volgens Molco, in combinatie met de servicekits van Meyle voor automatische versnellingsbakken, het olie verversen eenvoudiger en comfortabeler.

Tijdsbesparing

Pim van ’t Hoenderdaal, commercieel directeur bij Molco: “Met de toevoeging van Meyle aan ons assortiment kunnen wij onze klanten voorzien van hoogwaardige onderdelen die een tijdsbesparing opleveren in de dagelijkse routine van de monteur en die ook betaalbaar zijn. Dat is precies wat wij willen bieden.” 

Molco Car Parts richt zich direct op universele werkplaatsen en bedient klanten in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zweden. Het bedrijf levert 1,3 miljoen auto-onderdelen en accessoires, verdeeld over 400 productgroepen en meer dan 250 merken. In Nederland levert onder meer Winparts (AAGB) onderdelen van Meyle.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Molco Car Parts breidt assortiment uit met Meyle-onderdelen | Automotive Online

Molco Car Parts breidt assortiment uit met Meyle-onderdelen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Molco biedt nu ook onderdelen van het Duitse Meyle. (Foto: Molco Car Parts)

De Nederlandse onderdelenleverancier Molco Car Parts breidt het assortiment uit met onderdelen van het Duitse Meyle. Het Meyle-programma omvat remmen, aandrijvingen, filters, elektronica, vering, besturing en demping. 

Recent heeft Meyle ook een olie-vulapparaat voor versnellingsbakken aan het aanbod toegevoegd. Dit maakt volgens Molco, in combinatie met de servicekits van Meyle voor automatische versnellingsbakken, het olie verversen eenvoudiger en comfortabeler.

Tijdsbesparing

Pim van ’t Hoenderdaal, commercieel directeur bij Molco: “Met de toevoeging van Meyle aan ons assortiment kunnen wij onze klanten voorzien van hoogwaardige onderdelen die een tijdsbesparing opleveren in de dagelijkse routine van de monteur en die ook betaalbaar zijn. Dat is precies wat wij willen bieden.” 

Molco Car Parts richt zich direct op universele werkplaatsen en bedient klanten in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zweden. Het bedrijf levert 1,3 miljoen auto-onderdelen en accessoires, verdeeld over 400 productgroepen en meer dan 250 merken. In Nederland levert onder meer Winparts (AAGB) onderdelen van Meyle.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.