Sonic introduceert nieuwe serie gereedschapswagens

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
De wagens zijn gevuld met nieuw ontwikkelde gereedschapsets. (foto: Sonic)

Leverancier van werkplaatsequipment Sonic introduceert de Next toolbox series. Deze nieuwe generatie gereedschapswagens moet inspelen op de huidige behoefte van de moderne garagist aan werkplaatsgereedschap, zo laat Sonic weten.

De productlijn loopt van de compacte Next S7 tot de Next S15, allemaal gevuld met nieuw ontwikkelde gereedschapsets. Ze zijn voorzien van heavy-duty wielen en telescopische ladegeleiders met zeer hoge draagcapaciteit, aldus Sonic. Een duurzame poedercoating, plastic bumpers en een nieuw ontworpen werkblad zorgen voor een nieuwe uitstraling.

Ceo Remko Papenburg: “We zijn enorm trots dat we na jaren van onderzoek, hard werken en een uitgebreid ontwerpproces, nu klaar zijn om deze productlijn te lanceren. Ons doel was om een nieuwe generatie gereedschapswagens te ontwikkelen die inspelen op alle behoeften van moderne technische professionals.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Sonic introduceert nieuwe serie gereedschapswagens | Automotive Online

Sonic introduceert nieuwe serie gereedschapswagens

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
De wagens zijn gevuld met nieuw ontwikkelde gereedschapsets. (foto: Sonic)

Leverancier van werkplaatsequipment Sonic introduceert de Next toolbox series. Deze nieuwe generatie gereedschapswagens moet inspelen op de huidige behoefte van de moderne garagist aan werkplaatsgereedschap, zo laat Sonic weten.

De productlijn loopt van de compacte Next S7 tot de Next S15, allemaal gevuld met nieuw ontwikkelde gereedschapsets. Ze zijn voorzien van heavy-duty wielen en telescopische ladegeleiders met zeer hoge draagcapaciteit, aldus Sonic. Een duurzame poedercoating, plastic bumpers en een nieuw ontworpen werkblad zorgen voor een nieuwe uitstraling.

Ceo Remko Papenburg: “We zijn enorm trots dat we na jaren van onderzoek, hard werken en een uitgebreid ontwerpproces, nu klaar zijn om deze productlijn te lanceren. Ons doel was om een nieuwe generatie gereedschapswagens te ontwikkelen die inspelen op alle behoeften van moderne technische professionals.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.