Jaco Knoop opent 2 Vakgarages in Bochane-panden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jaco Knoop: Schaalvergroting is een must. (Foto: Marcel Cazemier)

Jaco Knoop opent twee Vakgarage-vestigingen in ex-dealerpanden van Bochane in Wageningen en Maarn. Dat bevestigen Thijs Bochane en Jaco Knoop aan Automotive.

Voor Knoop is het de eerste keer dat hij met Vakgarage samenwerkt, hij had al vijf Bosch Car Service-vestigingen en één Autocrew-vestiging (dat eveneens onderdeel van Bosch is). Bochane neemt ook een belang in de twee bedrijven, maar de operationele leiding is in handen van Knoop.

In zowel Wageningen als Maarn gaat het bedrijf onderhoud als occasions voeren.Lees hier een interview met Jaco Knoop. ‘Wij moeten ons overal in verdiepen en niet bang zijn voor verandering.’ De bedrijven gaan opereren onder de naam Vakgarage Piet. De vestigingen gaan later deze zomer open.

Vakgarage-voorzitter Vishal Durgaram is blij met de toetreding van Knoop. “Wij zijn blij met de toetreding van een ondernemer die gelooft in collectiviteit en bekend is met de toegevoegde waarde van een franchiseformule.”Bekijk hier het overzicht van de grootste werkplaatsformules.

Knoop groeit door de overname naar 8 vestigingen en is daarmee samen met Vaartland (ook 8 vestigingen) en Smits Auto (7 vestigingen) een van de grootste niet-dealer gelieerde universele garagisten.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jaco Knoop opent 2 Vakgarages in Bochane-panden | Automotive Online

Jaco Knoop opent 2 Vakgarages in Bochane-panden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jaco Knoop: Schaalvergroting is een must. (Foto: Marcel Cazemier)

Jaco Knoop opent twee Vakgarage-vestigingen in ex-dealerpanden van Bochane in Wageningen en Maarn. Dat bevestigen Thijs Bochane en Jaco Knoop aan Automotive.

Voor Knoop is het de eerste keer dat hij met Vakgarage samenwerkt, hij had al vijf Bosch Car Service-vestigingen en één Autocrew-vestiging (dat eveneens onderdeel van Bosch is). Bochane neemt ook een belang in de twee bedrijven, maar de operationele leiding is in handen van Knoop.

In zowel Wageningen als Maarn gaat het bedrijf onderhoud als occasions voeren.Lees hier een interview met Jaco Knoop. ‘Wij moeten ons overal in verdiepen en niet bang zijn voor verandering.’ De bedrijven gaan opereren onder de naam Vakgarage Piet. De vestigingen gaan later deze zomer open.

Vakgarage-voorzitter Vishal Durgaram is blij met de toetreding van Knoop. “Wij zijn blij met de toetreding van een ondernemer die gelooft in collectiviteit en bekend is met de toegevoegde waarde van een franchiseformule.”Bekijk hier het overzicht van de grootste werkplaatsformules.

Knoop groeit door de overname naar 8 vestigingen en is daarmee samen met Vaartland (ook 8 vestigingen) en Smits Auto (7 vestigingen) een van de grootste niet-dealer gelieerde universele garagisten.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.