Coronavirus noopt Autotechnica tot uitstel

Coronavirus • De aftermarketbeurs vindt nu plaats van 4 tot en met 7 oktober.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vorige editie vond plaats in 2018. (Foto: Autotechnica)

De Autotechnica & Service Station Carwash wordt uitgesteld. De Brusselse beurs zou over drie weken starten. Het coronavirus noopt de organisatie om het evenement uit te stellen. De nieuwe datum is vastgesteld op 4 tot en met 7 oktober. Dat meldt de organisatie zojuist.

De beurs staat dit jaar in het teken van ADAS.

“Autotechnica wil de veiligheid, gezondheid en welzijn van exposanten, medewerkers en bezoekers kunnen blijven waarborgen”, schrijft de organisatie. Een ander argument is dat bedrijven zich terug moesten trekken. “Wij hebben moeten vaststellen dat sommige bedrijven een richtlijn opleggen of opgelegd krijgen, waardoor deelname of bezoek niet langer mag of kan.”

Ook de Automechanika moest al op zoek naar een nieuwe datum.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Coronavirus noopt Autotechnica tot uitstel | Automotive Online

Coronavirus noopt Autotechnica tot uitstel

Coronavirus • De aftermarketbeurs vindt nu plaats van 4 tot en met 7 oktober.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vorige editie vond plaats in 2018. (Foto: Autotechnica)

De Autotechnica & Service Station Carwash wordt uitgesteld. De Brusselse beurs zou over drie weken starten. Het coronavirus noopt de organisatie om het evenement uit te stellen. De nieuwe datum is vastgesteld op 4 tot en met 7 oktober. Dat meldt de organisatie zojuist.

De beurs staat dit jaar in het teken van ADAS.

“Autotechnica wil de veiligheid, gezondheid en welzijn van exposanten, medewerkers en bezoekers kunnen blijven waarborgen”, schrijft de organisatie. Een ander argument is dat bedrijven zich terug moesten trekken. “Wij hebben moeten vaststellen dat sommige bedrijven een richtlijn opleggen of opgelegd krijgen, waardoor deelname of bezoek niet langer mag of kan.”

Ook de Automechanika moest al op zoek naar een nieuwe datum.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.