Carxpert sluit twee nieuwe leden aan

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Autobedrijf Kaja sluit zich aan bij Carxpert. (Foto: Carxpert)

Met de aansluiting van twee nieuwe leden telt het garageconcept Carxpert nu 133 leden in ons land. De nieuwe deelnemers zijn het Rotterdamse bedrijf Kaja en Car Service Krimpenerwaard die deze maand van start gaan onder de vlag van de garageformule. Zo meldt Groupauto in een persbericht. De garageformule streeft naar een totaal van 250 deelnemers. 

“Wat wij voor ogen hebben binnen ons garagebedrijf is ouderwets goed onderhoud met behulp van moderne technieken”, Aldus Jasper van der Nagel en Paul van ’t Voort van Car Service Krimpenerwaard. “Door Carxpert beschikken we over een breed assortiment diagnose apparatuur om complexe problemen snel te kunnen oplossen.”

Vorige maand kreeg de garageformule er al drie nieuwe leden bij.