Carxpert voegt drie leden toe

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Carxpert heeft drie nieuwe leden. (Foto: Carxpert)

Carxpert, de garageformule van Groupauto, startte deze maand met drie nieuwe leden. Daarmee staat de teller op 130. De ambitie is om door te groeien naar 250 deelnemers, aldus directeur Freek Blekxtoon. De nieuwe leden, Autogarage R. Miedema uit Stiens, Auto Graveland uit Putten en Auto Meijer uit Burgum, startten op 1 april bij de formule van Groupauto. Volgens directeur Freek Blekxtoon is het onder andere de focus op telematica en techniek die de nieuwe leden over de streep trekt. “Later dit jaar organiseren wij ook weer een Techniek-congres, waar we alles beschikbaar hebben waarmee we universelen kunnen ondersteunen. En met ons recent gelanceerde platform Compasso verwachten wij snel nog meer formuledeelnemers te kunnen aanstellen”, aldus Blekxtoon.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Carxpert voegt drie leden toe | Automotive Online

Carxpert voegt drie leden toe

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Carxpert heeft drie nieuwe leden. (Foto: Carxpert)

Carxpert, de garageformule van Groupauto, startte deze maand met drie nieuwe leden. Daarmee staat de teller op 130. De ambitie is om door te groeien naar 250 deelnemers, aldus directeur Freek Blekxtoon. De nieuwe leden, Autogarage R. Miedema uit Stiens, Auto Graveland uit Putten en Auto Meijer uit Burgum, startten op 1 april bij de formule van Groupauto. Volgens directeur Freek Blekxtoon is het onder andere de focus op telematica en techniek die de nieuwe leden over de streep trekt. “Later dit jaar organiseren wij ook weer een Techniek-congres, waar we alles beschikbaar hebben waarmee we universelen kunnen ondersteunen. En met ons recent gelanceerde platform Compasso verwachten wij snel nog meer formuledeelnemers te kunnen aanstellen”, aldus Blekxtoon.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.