Groenewoud Schagen gaat voor Eurorepar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eurorepar zorgt dat de universele werkzaamheden beter kunnen worden uitgevoerd. “We hebben daarom een nieuwe testkast aangeschaft, omdat die beter functioneert met de andere merken. Bovendien zorgt Eurorepar voor kennis en onderdelen, die vaak veel goedkoper zijn dan originele onderdelen”, aldus Groenewoud. 

Een scheiding tussen de Citroën-werkplaats en de Eurorepar was niet nodig, slechts een Eurorepar-bordje op de muur maakt duidelijk dat ook vreemd-merk-rijders terecht kunnen.

Groenewoud Schagen gaat voor Eurorepar | Automotive Online

Groenewoud Schagen gaat voor Eurorepar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eurorepar zorgt dat de universele werkzaamheden beter kunnen worden uitgevoerd. “We hebben daarom een nieuwe testkast aangeschaft, omdat die beter functioneert met de andere merken. Bovendien zorgt Eurorepar voor kennis en onderdelen, die vaak veel goedkoper zijn dan originele onderdelen”, aldus Groenewoud. 

Een scheiding tussen de Citroën-werkplaats en de Eurorepar was niet nodig, slechts een Eurorepar-bordje op de muur maakt duidelijk dat ook vreemd-merk-rijders terecht kunnen.