Auto Electra gaat van AD naar Van Heck

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Directeur Ben Maartense waren logistiek, het dichterbij gelegen magazijn en de innovatieve automatisering de belangrijkste argumenten om over te stappen. “Van Heck doet er veel aan om consumenten aan garagebedrijven te binden. Door programma’s als Kost Dat?, Mijngarage en ondersteuning van een belangrijk aantal garageconcepten. Verder speelt de breedte van de magazijnvoorraad een belangrijke rol in deze keuze”, vertelt hij aan Autokompas.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Auto Electra gaat van AD naar Van Heck | Automotive Online

Auto Electra gaat van AD naar Van Heck

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Directeur Ben Maartense waren logistiek, het dichterbij gelegen magazijn en de innovatieve automatisering de belangrijkste argumenten om over te stappen. “Van Heck doet er veel aan om consumenten aan garagebedrijven te binden. Door programma’s als Kost Dat?, Mijngarage en ondersteuning van een belangrijk aantal garageconcepten. Verder speelt de breedte van de magazijnvoorraad een belangrijke rol in deze keuze”, vertelt hij aan Autokompas.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.