Hoofdkantoor Doyen getroffen door brand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Schade
De brand is volgens Streppel ontstaan bij een bedrijf twee verdiepingen onder het kantoor van Doyen. Het onderdelenbedrijf heeft rook- en waterschade opgelopen. “Het is een vervelend Sinterklaascadeau, maar het belangrijkste is dat er geen gewonden zijn gevallen”, aldus Streppel. “Ook heeft het gelukkig geen gevolgen voor onze bedrijfsvoering. Alle operationele systemen zijn onbeschadigd gebleven en zijn inmiddels weer vol in bedrijf. Klanten en toeleveranciers hebben er dus gelukkig geen last van.”

Het personeel van Doyen heeft de belangrijkste bedrijfsmiddelen uit het nieuwe hoofdkantoor weggehaald en werkt tijdelijk weer vanuit de oude locatie, enkele kilometers verderop. Het is nog niet bekend wanneer ze weer terug kunnen naar het nieuwe pand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.