Kwikfit geeft levenslange garantie op remmen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Met dit initiatief willen we mensen overtuigen van de professionaliteit van onze remservice en de kwaliteit van de producten die we gebruiken”, aldus Lucille Hegger, woordvoerder namens Kwikfit. “Bovendien hebben onze klanten nu geen reden meer om hun remcontrole uit te stellen.” Met het initiatief wil Kwikfit meer klanten aantrekken.

Afhankelijk van de rijstijl gaan remblokken volgens Kwikfit zo’n veertig- tot vijftigduizend kilometer mee en remschoenen ongeveer tachtigduizend kilometer. Het vervangen van remblokken of -schoenen kost bij Kwikfit gemiddeld tussen 100 en 110 euro.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kwikfit geeft levenslange garantie op remmen | Automotive Online

Kwikfit geeft levenslange garantie op remmen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Met dit initiatief willen we mensen overtuigen van de professionaliteit van onze remservice en de kwaliteit van de producten die we gebruiken”, aldus Lucille Hegger, woordvoerder namens Kwikfit. “Bovendien hebben onze klanten nu geen reden meer om hun remcontrole uit te stellen.” Met het initiatief wil Kwikfit meer klanten aantrekken.

Afhankelijk van de rijstijl gaan remblokken volgens Kwikfit zo’n veertig- tot vijftigduizend kilometer mee en remschoenen ongeveer tachtigduizend kilometer. Het vervangen van remblokken of -schoenen kost bij Kwikfit gemiddeld tussen 100 en 110 euro.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.