Bovag en ANWB starten vakantiecheck-campagne

Redactie Redactie
• Laatste update:

De campagne is bedoeld om in de zomermaanden de omzet in de werkplaats te vergroten. Van Woerkom spreekt van een unieke samenwerking tussen de ANWB en de Bovag. Een aantal grote onderhoudsketens, waaronder Bosch Car Service en Profile Tyrecenter, heeft zich inmiddels aangesloten bij het initiatief. Andere Bovag-autobedrijven kunnen zich vanaf nu opgeven voor deelname. Tijdens de AutovakRAI worden op de beursvloer speciale voorlichtingssessies georganiseerd. Meer informatie is te verkrijgen via www.deactiesite.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste Autovaknieuws via Autoworks.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.