Continental sluit fabrieken in Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door deze maatregelen worden kosten bespaard en wordt overproductie tegengegaan. Door het sluiten van beide fabrieken gaat de Europese productie van banden voor commerciële voertuigen met 27 procent omlaag en de productie van autobanden met 17 procent omlaag.

“In het vierde kwartaal van 2008 is de bandenverkoop in Europa met twintig procent gedaald”, laat Continental-directielid Hans-Joachim Nikolin op de website van de bandenfabrikant weten. Volgens hem is deze trend dramatisch geaccelereerd in de eerste twee maanden van 2009. Eind volgend jaar moeten de reorganisatiemaatregelen zijn afgerond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Continental sluit fabrieken in Europa | Automotive Online

Continental sluit fabrieken in Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door deze maatregelen worden kosten bespaard en wordt overproductie tegengegaan. Door het sluiten van beide fabrieken gaat de Europese productie van banden voor commerciële voertuigen met 27 procent omlaag en de productie van autobanden met 17 procent omlaag.

“In het vierde kwartaal van 2008 is de bandenverkoop in Europa met twintig procent gedaald”, laat Continental-directielid Hans-Joachim Nikolin op de website van de bandenfabrikant weten. Volgens hem is deze trend dramatisch geaccelereerd in de eerste twee maanden van 2009. Eind volgend jaar moeten de reorganisatiemaatregelen zijn afgerond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.