Diagnose-deal Kwik-Fit en Bosch

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kwik-Fit gaat zich meer richten op onderhoud, en is daarom de campagne ‘Weg met pech!’ gestart. “We willen onze service uitbreiden door ons onderhoudsaanbod verder te ontwikkelen. De samenwerking met Bosch past hier goed in”, aldus Bonno van der Putten, algemeen directeur van Kwik-Fit.

Naast de levering van apparatuur wordt er ook technische knowhow uitgewisseld en worden medewerkers van Kwik-Fit getraind om met de nieuwe apparatuur om te kunnen gaan.

De Nederlandse samenwerkingsovereenkomst is onderdeel van een internationale afspraak waarbij vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Benelux gebruik gaan maken van Bosch apparatuur. Waarschijnlijk gaat de samenwerking tussen Kwik-Fit en Bosch in de toekomst nog verder. “Mogelijk gaat Bosch in de toekomst ook afspraken maken over het leveren van onderdelen aan Kwik-Fit, maar daar worden nog gesprekken over gevoerd”, aldus Mans Verstijnen, Divisiedirecteur Bosch Automotive Aftermarket.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Diagnose-deal Kwik-Fit en Bosch | Automotive Online

Diagnose-deal Kwik-Fit en Bosch

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kwik-Fit gaat zich meer richten op onderhoud, en is daarom de campagne ‘Weg met pech!’ gestart. “We willen onze service uitbreiden door ons onderhoudsaanbod verder te ontwikkelen. De samenwerking met Bosch past hier goed in”, aldus Bonno van der Putten, algemeen directeur van Kwik-Fit.

Naast de levering van apparatuur wordt er ook technische knowhow uitgewisseld en worden medewerkers van Kwik-Fit getraind om met de nieuwe apparatuur om te kunnen gaan.

De Nederlandse samenwerkingsovereenkomst is onderdeel van een internationale afspraak waarbij vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Benelux gebruik gaan maken van Bosch apparatuur. Waarschijnlijk gaat de samenwerking tussen Kwik-Fit en Bosch in de toekomst nog verder. “Mogelijk gaat Bosch in de toekomst ook afspraken maken over het leveren van onderdelen aan Kwik-Fit, maar daar worden nog gesprekken over gevoerd”, aldus Mans Verstijnen, Divisiedirecteur Bosch Automotive Aftermarket.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.