Mivar in elektronisch factureren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hiermee biedt het dezelfde dienst als het bestaande ROB-Net.
De basis van de zogenaamde Invoice module, ontwikkeld door het Duitse Audacon, is een database met de technische gegevens, fabrieksspecificaties en flatrate tijden van alle auto’s en modellen. “Alle gegevens voor onderhoud en reparatie, zoals prijzen voor onderdelen, en reparatietijden zijn gebaseerd op fabrieksdata”, zegt woordvoerder Peter Odding van Mivar. “Er is dus nauwelijks beheer nodig omdat alle mutaties automatisch door ons in het systeem worden verwerkt.”
Odding verwacht in eerste instantie veel belangstelling van kleinere leasemaatschappijen en grotere fleetowners. En omdat het een pakket is dat gemakkelijk internationaal inzetbaar is, verwacht Odding dat op termijn ook de grotere, internationaal opererende leasemaatschappijen met Invoice gaan werken.
Leasemaatschappij Leasedeal heeft begin dit jaar een pilot uitgevoerd met Invoice, en stelt dat het systeem goed werkt, maar dat op het moment van de pilot nog niet voldoende data beschikbaar was. Dat probleem is inmiddels verholpen, zegt Odding.

Lees meer over Mivar Invoice in Automotive 21, die vandaag verschijnt.