Op Bezoek | Doyen straalt weer eenheid uit

Doyen • In de verzadigde Nederlandse markt ziet Doyen groeimogelijkheden, zonder dat het bedrijf daar gelijk een getal aan wil hangen. “We hebben meer te winnen dan te verliezen”, zegt Doyen-ceo Patrice Astor.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Gunter Mareels, de nieuwe directeur concepten, aan het woord. (Foto: Doyen)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Op Bezoek | Doyen straalt weer eenheid uit | Automotive Online

Op Bezoek | Doyen straalt weer eenheid uit

Doyen • In de verzadigde Nederlandse markt ziet Doyen groeimogelijkheden, zonder dat het bedrijf daar gelijk een getal aan wil hangen. “We hebben meer te winnen dan te verliezen”, zegt Doyen-ceo Patrice Astor.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Gunter Mareels, de nieuwe directeur concepten, aan het woord. (Foto: Doyen)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.