Leven na Stellantis: Schaalverkleining als troef

Stellantis • AM interviewde vier opgezegde Stellantis-dealers over hun toekomst. De geïnterviewde ondernemers Tjerk Pol, Wouter van der Voort, Lex Reijnen en Willem Kien missen de strenge importeurs’ketens’ niet en zien juist weer kansen door het toegenomen ondernemerschap.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Promedia)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Leven na Stellantis: Schaalverkleining als troef | Automotive Online

Leven na Stellantis: Schaalverkleining als troef

Stellantis • AM interviewde vier opgezegde Stellantis-dealers over hun toekomst. De geïnterviewde ondernemers Tjerk Pol, Wouter van der Voort, Lex Reijnen en Willem Kien missen de strenge importeurs’ketens’ niet en zien juist weer kansen door het toegenomen ondernemerschap.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Promedia)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.