Vision Car Lease breidt uit met bedrijfswagenlease

Vision Car Lease • Met de toevoeging van een bedrijfswagenlease-tak wil de leasemaatschappij verder groeien.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Vision Car Lease
(Foto: Vision Car Lease)

Vision Car Lease gaat zijn activiteiten uitbreiden met zakelijke bedrijfswagenlease. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Vision Car Lease, gevestigd in het Brabantse Valkenswaard, is sinds 2005 actief in de branche operational lease van personenauto’s. Met de toevoeging van een bedrijfswagenlease-tak wil de leasemaatschappij een nieuwe stap zetten in de ‘groei van het wagenpark en professionalisering van dienstverlening’.

“Wij zien een kans in de markt. Er is veel behoefte aan bedrijfswagenlease en wij hebben de expertise en het netwerk om onze activiteiten hiermee uit te breiden”, legt Loïs van Hooff, business development manager bij Vision Car Lease, uit.

Karel Vaal

Vision Car Lease is een universeel opererende leasemaatschappij met een focus op het zuiden van Nederland. Per 1 mei is Karel Vaal de algemeen directeur van het bedrijf. Hij nam toen het stokje over van voormalig mede-aandeelhouder Jeroen van Rooij. De leasemaatschappij is onderdeel van moederbedrijf Pala Group.

Vision Car Lease werd in 2005 opgericht. Sinds begin 2022 groeide het wagenpark van 1.200 naar 1.800 leasecontracten.

Vision Car Lease breidt uit met bedrijfswagenlease | Automotive Online

Vision Car Lease breidt uit met bedrijfswagenlease

Vision Car Lease • Met de toevoeging van een bedrijfswagenlease-tak wil de leasemaatschappij verder groeien.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Vision Car Lease
(Foto: Vision Car Lease)

Vision Car Lease gaat zijn activiteiten uitbreiden met zakelijke bedrijfswagenlease. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Vision Car Lease, gevestigd in het Brabantse Valkenswaard, is sinds 2005 actief in de branche operational lease van personenauto’s. Met de toevoeging van een bedrijfswagenlease-tak wil de leasemaatschappij een nieuwe stap zetten in de ‘groei van het wagenpark en professionalisering van dienstverlening’.

“Wij zien een kans in de markt. Er is veel behoefte aan bedrijfswagenlease en wij hebben de expertise en het netwerk om onze activiteiten hiermee uit te breiden”, legt Loïs van Hooff, business development manager bij Vision Car Lease, uit.

Karel Vaal

Vision Car Lease is een universeel opererende leasemaatschappij met een focus op het zuiden van Nederland. Per 1 mei is Karel Vaal de algemeen directeur van het bedrijf. Hij nam toen het stokje over van voormalig mede-aandeelhouder Jeroen van Rooij. De leasemaatschappij is onderdeel van moederbedrijf Pala Group.

Vision Car Lease werd in 2005 opgericht. Sinds begin 2022 groeide het wagenpark van 1.200 naar 1.800 leasecontracten.