Vision Car Lease: winstdeling

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Als we aan het eind van de looptijd een plaatje van een auto terug krijgen en de ROB-kosten lager zijn dan begroot, dan delen we de meevaller”, vertelt mede-oprichter Frans van Heesewijk bij wijze van voorbeeld.

Daarnaast zal de leasemaatschappij zodra er winst wordt gemaakt, wat naar verwachting na drie jaar het geval is, een kwart daarvan naar rato onder zijn klanten verdelen.

Vision Car Lease is een initiatief van Marc von Reth en Frans van Heesewijk, die beiden lease-ervaring opdeden bij regionaal opererende leasemaatschappijen in Brabant. De beide mannen willen een goed renderende regionale leasemaatschappij opbouwen, hun werkgebied is De Kempen. “In ons business plan staat dat we over drie jaar een vierhonderd auto’s in portefeuille willen hebben.” De start is voortvarend, want met Smeva, een fabrikant van koelapparatuur voor supermarkten, hebben ze al een eerste klant met een park van 160 auto’s binnengehaald.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vision Car Lease: winstdeling | Automotive Online

Vision Car Lease: winstdeling

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Als we aan het eind van de looptijd een plaatje van een auto terug krijgen en de ROB-kosten lager zijn dan begroot, dan delen we de meevaller”, vertelt mede-oprichter Frans van Heesewijk bij wijze van voorbeeld.

Daarnaast zal de leasemaatschappij zodra er winst wordt gemaakt, wat naar verwachting na drie jaar het geval is, een kwart daarvan naar rato onder zijn klanten verdelen.

Vision Car Lease is een initiatief van Marc von Reth en Frans van Heesewijk, die beiden lease-ervaring opdeden bij regionaal opererende leasemaatschappijen in Brabant. De beide mannen willen een goed renderende regionale leasemaatschappij opbouwen, hun werkgebied is De Kempen. “In ons business plan staat dat we over drie jaar een vierhonderd auto’s in portefeuille willen hebben.” De start is voortvarend, want met Smeva, een fabrikant van koelapparatuur voor supermarkten, hebben ze al een eerste klant met een park van 160 auto’s binnengehaald.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.