Carteam voegt acht vestigingen toe

Carteam • De formule is vooral aanwezig in de Randstad.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Carteam)

Carteam voegt acht nieuwe vestigingen toe aan zijn garageformule. Met de aansluiting heeft Carteam nu 60 deelnemers in zijn formule.

De nieuwe vestigingen zijn: Auto Dijkwel uit Ritthem, Garage de Bruijn uit Honselersdijk, De Groot & Kapteijn Autoservice uit Harderwijk, Autoservice Alkmaar, G&P Autotechniek uit Zoetermeer, Autoservice van der Roest uit Naarden, Garagebedrijf van der Steege uit IJsselmuiden en Jouw Autobedrijf uit Nijkerk.

Oprichter Martin Bedorf is tevreden met het netwerk van lokale autobedrijven. “In nagenoeg iedere regio kunnen klanten nu bij een Carteam autobedrijf terecht voor goed en betaalbaar onderhoud aan hun auto.”

Vorig jaar introduceerde Carteam nog een nieuw EV-formule: EV-Team. Het concept is bedoeld om onderhoud en reparatie van alle merken elektrische en hybride voertuigen te leveren. EV-team telt nu tien vestigingen.

Alle werkplaatsformules willen groeien. Is die ruimte er wel?

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Carteam voegt acht vestigingen toe | Automotive Online

Carteam voegt acht vestigingen toe

Carteam • De formule is vooral aanwezig in de Randstad.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Carteam)

Carteam voegt acht nieuwe vestigingen toe aan zijn garageformule. Met de aansluiting heeft Carteam nu 60 deelnemers in zijn formule.

De nieuwe vestigingen zijn: Auto Dijkwel uit Ritthem, Garage de Bruijn uit Honselersdijk, De Groot & Kapteijn Autoservice uit Harderwijk, Autoservice Alkmaar, G&P Autotechniek uit Zoetermeer, Autoservice van der Roest uit Naarden, Garagebedrijf van der Steege uit IJsselmuiden en Jouw Autobedrijf uit Nijkerk.

Oprichter Martin Bedorf is tevreden met het netwerk van lokale autobedrijven. “In nagenoeg iedere regio kunnen klanten nu bij een Carteam autobedrijf terecht voor goed en betaalbaar onderhoud aan hun auto.”

Vorig jaar introduceerde Carteam nog een nieuw EV-formule: EV-Team. Het concept is bedoeld om onderhoud en reparatie van alle merken elektrische en hybride voertuigen te leveren. EV-team telt nu tien vestigingen.

Alle werkplaatsformules willen groeien. Is die ruimte er wel?

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.