Wassink Autogroep levert honderd deelauto’s aan MyWheels

Wassink Autogroep • De auto’s staan verspreid over het hele land en zijn klaar voor gebruik.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
De honderd auto's zijn te vinden door het hele land. (Foto: DS Automobiel Nederland)

Deelauto aanbieder MyWheels neemt honderd DS3 E-Tense auto’s in gebruik. Wassink Autogroep levert de auto’s aan de aanbieder van deelvervoer. Dat meldt importeur DS Automobiles Nederland in een persbericht.

Rental Tracker voorzag alle exemplaren van een speciaal kastje waarmee de auto’s kunnen communiceren met de MyWheels-app. Op deze manier kunnen klanten de deelauto’s via de app ontgrendelen na het maken van een reservering.

De auto’s hebben een gemiddelde actieradius van 402 kilometer, meldt DS Nederland. De honderd auto’s worden verspreid ingezet in alle steden waar MyWheels actief is. Behalve de grote steden zijn de deelauto’s van MyWheels ook te vinden in onder meer Apeldoorn, Zwolle, Houten en Enschede.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Wassink Autogroep levert honderd deelauto’s aan MyWheels | Automotive Online

Wassink Autogroep levert honderd deelauto’s aan MyWheels

Wassink Autogroep • De auto’s staan verspreid over het hele land en zijn klaar voor gebruik.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
De honderd auto's zijn te vinden door het hele land. (Foto: DS Automobiel Nederland)

Deelauto aanbieder MyWheels neemt honderd DS3 E-Tense auto’s in gebruik. Wassink Autogroep levert de auto’s aan de aanbieder van deelvervoer. Dat meldt importeur DS Automobiles Nederland in een persbericht.

Rental Tracker voorzag alle exemplaren van een speciaal kastje waarmee de auto’s kunnen communiceren met de MyWheels-app. Op deze manier kunnen klanten de deelauto’s via de app ontgrendelen na het maken van een reservering.

De auto’s hebben een gemiddelde actieradius van 402 kilometer, meldt DS Nederland. De honderd auto’s worden verspreid ingezet in alle steden waar MyWheels actief is. Behalve de grote steden zijn de deelauto’s van MyWheels ook te vinden in onder meer Apeldoorn, Zwolle, Houten en Enschede.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.