Van der Woude directeur Lexus Nederland en Louwman Exclusive

Lexus • Van der Woude volgt Arjen van Beek op die naar Porsche Centrum Gelderland vertrok.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(foto: Lexus Nederland)

Dirk Jan van der Woude is per 19 juni 2023 de nieuwe directeur van Lexus Nederland en Louwman Exclusive. Hij zal voor beide divisies eindverantwoordelijk zijn. Dit meldt Lexus Nederland in een persbericht.

Van der Woude volgt Arjen van Beek op die naar Porsche Centrum Gelderland vertrok.

Met de aanstelling brengt het exclusieve merk van Toyota meer dan 20 jaar ervaring binnen. Van der Woude heeft in die jaren ervaring opgedaan in de automotive branche, en ook in de retail, wholesale en bij een leasemaatschappij.

Voordat hij bij Lexus werd aangesteld had hij een leidinggevende functie bij Alphera Financial Services, een label dat onderdeel is van BMW. Hiervoor had hij verschillende rollen binnen de BMW Group Nederland. In de retail heeft hij gewerkt bij Pouw Automotive Groep.

Volgens Lexus passen de achtergrond en visie van Van der Woude ‘uitstekend’ bij het bedrijf.

Naast van der Woude wordt Robin Borgemeester de nieuwe operationeel directeur en Alexander Sterk commercieel directeur van Louwman Exclusive.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Van der Woude directeur Lexus Nederland en Louwman Exclusive | Automotive Online

Van der Woude directeur Lexus Nederland en Louwman Exclusive

Lexus • Van der Woude volgt Arjen van Beek op die naar Porsche Centrum Gelderland vertrok.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(foto: Lexus Nederland)

Dirk Jan van der Woude is per 19 juni 2023 de nieuwe directeur van Lexus Nederland en Louwman Exclusive. Hij zal voor beide divisies eindverantwoordelijk zijn. Dit meldt Lexus Nederland in een persbericht.

Van der Woude volgt Arjen van Beek op die naar Porsche Centrum Gelderland vertrok.

Met de aanstelling brengt het exclusieve merk van Toyota meer dan 20 jaar ervaring binnen. Van der Woude heeft in die jaren ervaring opgedaan in de automotive branche, en ook in de retail, wholesale en bij een leasemaatschappij.

Voordat hij bij Lexus werd aangesteld had hij een leidinggevende functie bij Alphera Financial Services, een label dat onderdeel is van BMW. Hiervoor had hij verschillende rollen binnen de BMW Group Nederland. In de retail heeft hij gewerkt bij Pouw Automotive Groep.

Volgens Lexus passen de achtergrond en visie van Van der Woude ‘uitstekend’ bij het bedrijf.

Naast van der Woude wordt Robin Borgemeester de nieuwe operationeel directeur en Alexander Sterk commercieel directeur van Louwman Exclusive.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.