Autoverkoper irriteert vrouwen

Steven Don Steven Don
Autoverkoper irriteert vrouwen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Maurice

    zo’n flauwekul heb ik nog nooit gelezen. ik heb de cursus gehad verkopen aan de vrouwelijke klant.

  • Patrick

    Je kunt verkopen of niet. Belangrijkste is dat je de klant goed kunt aanvoelen en kunt spiegelen. Snel een klik zoeken…

  • Johan Lammers

    Volgens mij zijn hier inderdaad nog wel stappen te maken. Doe maar eens een onderzoek onder je eigen vrouwelijk klanten en vraag of ze je bedrijf enthousiast promoten omdat je zo gastvrijheid naar hun bent.Meer vrouwelijke verkopers zou trouwens ook niet verkeerd zijn.

  • Willem

    Beste Maurice

    Dat zal jij dan toch moeten weten dat het geen flauwe kul is aks jij de cursus hebt gedaan. Of de training was heel kort of je hebt niet goed opgelet!

    Willem

  • Mark

    Op https://bynco.com zien we ook dat we veel vrouwelijk verkeer in onze webwinkel hebben. Blijkbaar voorziet het online kopen van een auto in een behoefte. We herkennen ons dus in het resultaten van het Engelse onderzoek. Een parallel met de NL markt lijkt er te zijn wat ons betreft.

  • Peter

    Beste Maurice,

    Hartelijk dank voor je bijdrage en uitermate deskundig dat je met een korte regel een heel artikel zo krachtig kunt onderstrepen. Knap staaltje!

  • Eldy

    Bewijst eens te meer dat er vooral behoefte is aan meer vrouwelijke verkopers. Sowieso meer vrouwen in autobedrijven. Bij ons prima geregeld: 50/50 m/v!