Mitsubishi terug in Amsterdam met Ursem Barten

Mitsubishi • Ursem Barten opent een showroom in Sloterdijk.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
(Foto: Ursem Barten)

Autogroep Ursem Barten heeft een nieuwe Mitsubishi-vestiging geopend in Amsterdam. Dat meldt het bedrijf vandaag.

Voor het Japanse automerk betekent dit een terugkomst in onze hoofdstad na een afwezigheid van tien jaar. De vestiging is al geopend aan de Sierenborch 20. Dit ligt in stadsdeel Sloterdijk, in het havengebied aan de westkant van de stad. Marketing manager Lars Welbers zegt erover tegen Automotive: “In maart volgt de feestelijke opening in combinatie met de introductie van de nieuwe  Mitsubishi ASX. De locatie past goed in ons netwerk en Amsterdam is natuurlijk een heel vruchtbaar rayon. Dat merken we ook met de andere merken die we hebben.”

Gescheiden

De showroom bood al onderdak aan Hyundai, een ander merk uit het portfolio van Ursem Barten. Welbers: “Beide merken zitten in hetzelfde pand, maar zijn uiteraard wel gescheiden en ze hebben ook gescheiden ingangen.”

Algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten, Pieter Ursem, is blij met de komst van de nieuwe showroom: “Sinds mijn vader het dealerschap in 1991 startte, zit Mitsubishi in mijn bloed. Ik ben daarom blij dat we dit mooie merk na een decennia weer een podium kunnen geven in een stad als Amsterdam waar we op korte termijn onze deuren officieel willen openen.”

Ursem Barten

Ursem Barten is de grootste dealer van het Japanse merk in Nederland en is vooral aanwezig in Noord-Holland. De groep had al vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Heemskerk, Purmerend, Schagen, Zaandam en Zwaag. In 2020 ontstond de dealerholding uit een fusie tussen autodealers Dirk Barten en Pieter Ursem.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Mitsubishi terug in Amsterdam met Ursem Barten | Automotive Online

Mitsubishi terug in Amsterdam met Ursem Barten

Mitsubishi • Ursem Barten opent een showroom in Sloterdijk.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
(Foto: Ursem Barten)

Autogroep Ursem Barten heeft een nieuwe Mitsubishi-vestiging geopend in Amsterdam. Dat meldt het bedrijf vandaag.

Voor het Japanse automerk betekent dit een terugkomst in onze hoofdstad na een afwezigheid van tien jaar. De vestiging is al geopend aan de Sierenborch 20. Dit ligt in stadsdeel Sloterdijk, in het havengebied aan de westkant van de stad. Marketing manager Lars Welbers zegt erover tegen Automotive: “In maart volgt de feestelijke opening in combinatie met de introductie van de nieuwe  Mitsubishi ASX. De locatie past goed in ons netwerk en Amsterdam is natuurlijk een heel vruchtbaar rayon. Dat merken we ook met de andere merken die we hebben.”

Gescheiden

De showroom bood al onderdak aan Hyundai, een ander merk uit het portfolio van Ursem Barten. Welbers: “Beide merken zitten in hetzelfde pand, maar zijn uiteraard wel gescheiden en ze hebben ook gescheiden ingangen.”

Algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten, Pieter Ursem, is blij met de komst van de nieuwe showroom: “Sinds mijn vader het dealerschap in 1991 startte, zit Mitsubishi in mijn bloed. Ik ben daarom blij dat we dit mooie merk na een decennia weer een podium kunnen geven in een stad als Amsterdam waar we op korte termijn onze deuren officieel willen openen.”

Ursem Barten

Ursem Barten is de grootste dealer van het Japanse merk in Nederland en is vooral aanwezig in Noord-Holland. De groep had al vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Heemskerk, Purmerend, Schagen, Zaandam en Zwaag. In 2020 ontstond de dealerholding uit een fusie tussen autodealers Dirk Barten en Pieter Ursem.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.