Focus2move: Toyota Corolla worldwide best verkocht in 2015

Steven Don Steven Don
Toyota Corolla worldwide best verkocht in 2015

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jerry

    Dat de Corolla een succes is buiten Europa is geen wonder voor 15.000 Euro. Voor de 25.000 Euro die wij er voor moeten betalen voor een auto zonder fatsoenlijke verwarming/airco nee dank je wel. Het verdien model van Toyota is het goedkoop aanbieden van de auto om vervolgens de verzekeringsmaatschappijen op te lichten. 750 Euro rekenen per radiateur (een diesel heeft er 3) en om maar te zwijgen over de stuurkogels die niet meer te vervangen zijn. Stuurkogel versleten betekent stuurhuis vervangen incl stuurstangen waarmee je wel de stuurkogels er gratis bij krijgt. De achterschokbrekers werken maar voor 20% als de auto nieuw is om toch enig comfort aan de auto te geven. Vervangen van de KYB achterschokbrekers voor KYB betekent niergordel om!

Focus2move: Toyota Corolla worldwide best verkocht in 2015 | Automotive Online

Focus2move: Toyota Corolla worldwide best verkocht in 2015

Martijn Roede Martijn Roede
Toyota Corolla worldwide best verkocht in 2015

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jerry

    Dat de Corolla een succes is buiten Europa is geen wonder voor 15.000 Euro. Voor de 25.000 Euro die wij er voor moeten betalen voor een auto zonder fatsoenlijke verwarming/airco nee dank je wel. Het verdien model van Toyota is het goedkoop aanbieden van de auto om vervolgens de verzekeringsmaatschappijen op te lichten. 750 Euro rekenen per radiateur (een diesel heeft er 3) en om maar te zwijgen over de stuurkogels die niet meer te vervangen zijn. Stuurkogel versleten betekent stuurhuis vervangen incl stuurstangen waarmee je wel de stuurkogels er gratis bij krijgt. De achterschokbrekers werken maar voor 20% als de auto nieuw is om toch enig comfort aan de auto te geven. Vervangen van de KYB achterschokbrekers voor KYB betekent niergordel om!