TNO: veel gebruikte auto’s al jong geëxporteerd

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    ja door discriminatie van Nederlandse bedrijven ! Bpm teruggave/Btwdoor buitenlanders die hier profiteren v dit kut Eurosysteem!En wij hebben het moeilijk maar daar wordt niet over gepraat ! Bedankt Eu en Den Haag !!

TNO: veel gebruikte auto’s al jong geëxporteerd | Automotive Online

TNO: veel gebruikte auto’s al jong geëxporteerd

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    ja door discriminatie van Nederlandse bedrijven ! Bpm teruggave/Btwdoor buitenlanders die hier profiteren v dit kut Eurosysteem!En wij hebben het moeilijk maar daar wordt niet over gepraat ! Bedankt Eu en Den Haag !!