Marktplaats: vaak emotie bij afscheid van auto

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    Typisch dat zowel marktplaats, als Autotrader,Autoscout en Autotrack hetzelfde zeggen :ze zijn allemaal ’t beste en ’t 1e! Meest professioneel zonder twijfel Autotrader, meest groeiend denk ik Autoscout. Markplaats is minder concurrerend geworden, en ’t woord zegt al genoeg…..wie koopt daar nu een dure auto….denk ’s na…