Eric Hoet weg bij TopTruck, Sprenkels opvolger

Steven Don Steven Don

Hij treedt aan per 1 september en komt over van SAF Benelux, waar hij Divisie Manager was en ruim veertien jaar werkte. Bij GroupAuto Nederland wordt Sprenkels de opvolger van Eric Hoet, met wie "in goed overleg is besloten de samenwerking te beëindigen" – aldus het persbericht.

Eerder dit jaar trad Jan-Willem Vonk aan als Marketing & Operations Manager. Hij is  verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de marketingstrategieën. Vonk stuurt de formule(account)managers en het marketing-/communicatieteam aan. Daarnaast coördineert  Vonk  de gehele interne organisatie. Hij werkte voorheen als directeur aftersales bij Ford Mundus Automotive B.V., onderdeel van Astrum Automotive B.V.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Eric Hoet weg bij TopTruck, Sprenkels opvolger | Automotive Online

Eric Hoet weg bij TopTruck, Sprenkels opvolger

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.