Kwik-Fit: weinig kennis dashboardlampjes

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Monique Bakx

  Zou het kunnen zijn dat fabrikanten bij elk nieuw model er ook weer een extra dashboardlampje bij bedenken? De meeste dashboards hebben tegenwoordig veel weg van een cockpit. Hou het simpel, ben geen piloot maar een automobilist die vooral zijn kijkers op de weg moet houden.

 • Monique Bakx

  Kreeg gisteren de mededeling in mijn display “controle oliepeil”. Dit is natuurlijk DE oplossing: schaf alle controlelampjes af en vermeld in het display in de taal van de automobilist wat er precies aan de hand is en welke aktie gewenst is.

 • marcel

  Een keer je instructieboekje lezen als je de auto aangeschaft hebt doet ook wonderen! En als je het dan “vergeten”bent waar t lampje voor dient dan kan je het natuurlijk ook opzoeken, als je je boekjes ten minste niet “veilig”thuis hebt opgeborgen

Kwik-Fit: weinig kennis dashboardlampjes | Automotive Online

Kwik-Fit: weinig kennis dashboardlampjes

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Monique Bakx

  Zou het kunnen zijn dat fabrikanten bij elk nieuw model er ook weer een extra dashboardlampje bij bedenken? De meeste dashboards hebben tegenwoordig veel weg van een cockpit. Hou het simpel, ben geen piloot maar een automobilist die vooral zijn kijkers op de weg moet houden.

 • Monique Bakx

  Kreeg gisteren de mededeling in mijn display “controle oliepeil”. Dit is natuurlijk DE oplossing: schaf alle controlelampjes af en vermeld in het display in de taal van de automobilist wat er precies aan de hand is en welke aktie gewenst is.

 • marcel

  Een keer je instructieboekje lezen als je de auto aangeschaft hebt doet ook wonderen! En als je het dan “vergeten”bent waar t lampje voor dient dan kan je het natuurlijk ook opzoeken, als je je boekjes ten minste niet “veilig”thuis hebt opgeborgen