Klant formule Alwaysbemobile mag gespreid betalen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • R. Janssen

    En er een aardige rente over betalen neem ik aan?

  • H. Warmenhoven

    in het art. van Autokompas wordt 11,9% waar wettelijk 16% genoemd. zelfs de banken vragen minder rente. tel uit je winst of verlies. slechte zaak deze regeling.

  • H. Warmenhoven

    stel de auto wordt voor aflossing van de schuld total loss gereden. wat gebeurt er dan met het openstaande saldo van de betalingsregeling? die mag je natuurlijk gewoon afbetalen!

  • Ben van Mening

    @ Warmerhoven. Bij welke financieringsmaatschappij wordt je financiering kwijtgescholend bij een total loss schade. Deze ga ik gelijk bellen. En als je mij dan ook kan vertellen waar mensen bedragen rond de € 1000,- kunnen financieren tegen een lagere rente bij heb ik op deze vrijdag middag een hoop geleerd.

  • Mark Ketting

    Goed initiatief van deze club. Waarom zou je de aanschaf van een auto, de hsb en de verzekering wél per maand kunnen betalen en het onderhoud niet?
    De rente zal hoog zijn omdat we in Nederland de financieringskosten mee moeten nemen in de rente. Uiteindelijk worden de autokosten dus hoger, maar wel gespreid. Ik denk dat het een succes wordt.

  • Piet Bergsma

    Weer zo’n open deur van Van Bussels franchisefabriekje. Bij de gemiddelde officiële dealer kan dit op contractbasis al sinds jaar en dag, tegen zeer scherpe tarieven. Voor een luttel bedrag per kilometer neemt de dealer de kosten van onderhoud en reparaties over, waarbij ook het risico nog eens bij die dealer ligt. Het gaat dan niet over financiering dus van rente is geen sprake. Daar kan Van Bussel dus nog een puntje aan zuigen! Oude wijn van twijfelachtige kwaliteit dus die de zakken van The Alwaysbemobile Company (hoe verzin je zo’n naam…) ongetwijfeld zal helpen vullen…