DEKRA Mängelreport 2012: Astra en Insignia boeken beste kwaliteitsscores

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ruth Jacobus

    Om een goed beeld over de kwaliteit van een auto te kunnen vellen zou ik alles willen zien mn ook hoe het zit met uitval storingen electronica en mogelijke turbomankementen en dan eens zien hoe een auto scoort.

  • Pieter Bakker

    Een “oordeel” wordt geveld Ruth