Renault Master verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2012

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • henkp1@hotmail.com

    Ja, ik moet zeggen, jarenlange ervaring leert inderdaad dat Renaults zeer goede bestellers maakt. Compleet, goed toegankelijk, ruim, voldoende laadvermogen en laag in kosten. De nieuwe Master staat ook bij ons bovenaan de lijst.

Renault Master verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2012 | Automotive Online

Renault Master verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2012

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • henkp1@hotmail.com

    Ja, ik moet zeggen, jarenlange ervaring leert inderdaad dat Renaults zeer goede bestellers maakt. Compleet, goed toegankelijk, ruim, voldoende laadvermogen en laag in kosten. De nieuwe Master staat ook bij ons bovenaan de lijst.