Via keuring waarde occasion laten bepalen bij BBP Heumen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • F. Bolsenbroek

    geachte redactie,
    Fijn dat u ons prsbericht heeft gesignaleerd en gepubliceerd. De kop dekt helaas niet de strekking van de activiteit. Keuring & Garantie is één van de activiteiten BBP. De andere activiteit van BBP is Taxeren. Middels een taxatie wordt de waarde bepaald. Middels een keuring wordt de kwaliteit van een occasion bepaald. Na(ast) de keuring verstrekt BBP óók nog eens garantie op occasions met een landelijke dekking!
    U bent uitgenodigd voor een nadere beschouwing!