Potentieel gevaarlijk: Dacia Duster [filmpje]

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bastiaan

  Goedkoop is duurkoop

 • Herman

  Ik zeg: boycot voor Dacia, Renault en Toyota. Waarom? gevaarlijk, onbetrouwbaar en arrogant. Autokopers (in Nederland) word wakker !

 • Teun

  Een overtrokken verhaal. De Telegraaf wist gisteren, in reactie hierop, al te melden dat het blad Autovisie ook uitgebreid getest heeft, en daarin stellen ze dat ze bij de Autovisie-test absoluut geen kantelneigingen hebben kunnen bespeuren !

 • Remco

  Bij budget-auto’s is het fijn een slecht bericht te plaatsen, maar ik zie geen achterbumper de grond raken. Een vergelijk met een gelijk geprijsde auto en/of een geljik formaat auto zou wenselijk zijn.

 • jps

  Verouderde techniek stoffig? Haal de Dust-er af.

 • Mikel

  Het lijkt wel alsof de testrijder in het eerste geval corrigeert in rijrichting en in het tweede geval juist niet. Dan ziet het er wel spectaculair uit…