Bierman Groep verkoopt Renault-dealerbedrijven

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • hans warmenhoven

    het lijkt mij dat alle partijen hierbij winnen. voor rene en zijn medewerkers, blijf doen waar je goed in bent. en voor de medew. die over gaan naar de nieuwe bedrijven is er ook een goede toekomst. proficiat.

Bierman Groep verkoopt Renault-dealerbedrijven | Automotive Online

Bierman Groep verkoopt Renault-dealerbedrijven

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • hans warmenhoven

    het lijkt mij dat alle partijen hierbij winnen. voor rene en zijn medewerkers, blijf doen waar je goed in bent. en voor de medew. die over gaan naar de nieuwe bedrijven is er ook een goede toekomst. proficiat.