Japanse pers: Amerika behandelt Toyoda als schurk

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ardris Megelink

  Ja die Japanse pers heeft 100% gelijk. Het is naar mijn idee überhaupt al heel wat dat er verantwoording wordt afgelegd voor leden van het Amerikaanse Congres, als dat omgekeerd ook “verplicht” was dan was het druk geworden in Japan met al die Amerikaanse automannen.
  Men heeft gemerkt dat de directie van Toyota het zelf ook heel erg heeft gevonden en in plaats van dat als een moedige daad te zien en daar wellicht zelf lering uit te trekken (!!) zien sommigen hun kans schoon vele trappen na te geven. Het prachtige land Amerika heeft één bijna niet uit te roeien nare eigenschap en dat is dat ze ongelooflijk hypocriet zijn.
  Ik heb persoonlijk 100% meer bewondering voor Akio Toyoda dan voor die macho vingerwijzende ondervrager die alleen maar zijn politieke achterban in het oog heeft.
  Nee wat dat betreft geef mij maar een land vol met Akio Toyoda’s

 • Willem den Hartog

  Komt nog bij dat de problemen voornamelijk veroorzaakt zijn door produkten van een Amerikaanse toeleverancier….