ALD strikt Ziggo’s IT-directeur als chief information officer

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

De Vries draagt als cio (chief infomation officer) de verantwoordelijkheid voor de afdelingen IT Operations, IT Development en Programma Management en is daarbij ook lid van het directieteam van ALD Automotive Nederland. Dat meldt het bedrijf vandaag.

“Om onze strategie te realiseren is een sterke IT-organisatie nodig en hier hebben we dan ook de afgelopen periode meer en meer focus op gelegd”, zegt Carel Bal, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland. “De aanstelling van Silvia de Vries gaat op dat vlak extra slagkracht brengen, haar ervaring en kennis gaan ons helpen om nog beter in te spelen op de door technologie gedreven veranderingen in de markt en onze innovatieve rol daarin.”

De leasemaatschappij presenteerde eind vorig jaar zijn strategie voor de toekomst in het eigen Mobility Experience Center in Hoofddorp. Deze bestaat onder meer uit een app waarmee berijders zelf hun lease auto te koop kunnen zetten aan het einde van de contractduur en een private leaseconcept waarbij betaald wordt per kilometer. 

ALD Automotive stond afgelopen jaar op de zevende plaats in de Automotive Lease top 24

De Vries werkte bij Ziggo, maar daarvoor onder meer bij Ernst en Young en TomTom.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.