Gezocht: Maloya-dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bedrijven die zich aansluiten, krijgen een gratis startpakket. Hierin zitten marketingmiddelen voor het merk zoals vlaggen, een muurplaat, posters, cadeautjes voor de klant en folders. Garages kunnen zich online aanmelden als zij geïnteresseerd zijn in het Maloya-dealerschap.

De Tyrenet-grossiers selecteren uit alle aanmeldingen de garages die Maloya-dealer mogen worden. “We willen namelijk dat bedrijven serieus met het merk aan de slag gaan. Met een selectieve distributie willen we de merkwaarde veilig stellen. De Maloya-dealers moeten aan een aantal criteria voldoen, waaronder een startvoorraad van minimaal 24 banden, zodat ze klanten de gewenste maat kunnen bieden. Die banden bieden we met uitgestelde betaling aan”, zegt Van Rens.

Tyrenet is sinds april de distributeur van het oorspronkelijk Zwitserse merk Maloya. De banden worden in Nederland geproduceerd door Apollo Vredestein.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.