Ford roept ruim 600.000 auto’s terug

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Ford roept ruim 600.000 auto’s terug
Ford is making its iconic F-150 Raptor – the ultimate high-performance off-road pickup – even better with upgraded technology including class-exclusive, electronically controlled FOX Racing Shox, new Trail Control™ and all-new Recaro sport seats.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Ford roept ruim 600.000 auto’s terug | Automotive Online

Ford roept ruim 600.000 auto’s terug

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Ford roept ruim 600.000 auto’s terug
Ford is making its iconic F-150 Raptor – the ultimate high-performance off-road pickup – even better with upgraded technology including class-exclusive, electronically controlled FOX Racing Shox, new Trail Control™ and all-new Recaro sport seats.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.