Einde aan samenwerking Volkswagen en Aurora in ontwikkeling AV

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Ford and VW: samenwerking autonome auto bijna rond

    […] autoindustrie lijkt soms wel een debutantenbal. Aurora en Fiat Chrysler gaan samenwerken, terwijl Volkswagen en Aurora uit elkaar gaan. In dezelfde week kondigen Aurora en Hyundai aan de banden strakker aan te trekken en Hyundai […]

Einde aan samenwerking Volkswagen en Aurora in ontwikkeling AV | Automotive Online

Einde aan samenwerking Volkswagen en Aurora in ontwikkeling AV

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Ford and VW: samenwerking autonome auto bijna rond

    […] autoindustrie lijkt soms wel een debutantenbal. Aurora en Fiat Chrysler gaan samenwerken, terwijl Volkswagen en Aurora uit elkaar gaan. In dezelfde week kondigen Aurora en Hyundai aan de banden strakker aan te trekken en Hyundai […]