J.D. Power: veel autorijders gebruiken gadgets niet

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Johan

  Inderdaad. Na de C Kadett is het misgegaan.

 • van Zanten

  Wel goed om er bij te vermelden dat dit een Amerikaans onderzoek is. Amerikanen gebruiken hun auto’s anders dan wij dat doen. Velen rijden er alleen bekende trajecten mee met ook weinig alternatieven en hebben dan weinig aan navigatie. Dus wordt het niet gebruikt.

 • Sebastiaan

  Je kunt het bericht ook lezen als: ‘de meeste (4 op de 5) automobilisten gebruiken de systemen wel’;-)

J.D. Power: veel autorijders gebruiken gadgets niet | Automotive Online

J.D. Power: veel autorijders gebruiken gadgets niet

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Johan

  Inderdaad. Na de C Kadett is het misgegaan.

 • van Zanten

  Wel goed om er bij te vermelden dat dit een Amerikaans onderzoek is. Amerikanen gebruiken hun auto’s anders dan wij dat doen. Velen rijden er alleen bekende trajecten mee met ook weinig alternatieven en hebben dan weinig aan navigatie. Dus wordt het niet gebruikt.

 • Sebastiaan

  Je kunt het bericht ook lezen als: ‘de meeste (4 op de 5) automobilisten gebruiken de systemen wel’;-)