Mijngrossier.nl scoort maandomzet van 15 miljoen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Max

    Via mijn grossier kan van Heck de orderstroom “monitoren” Ik zou me als grossier zorgen maken over deze machtspositie, dit zal ten koste gaan van de marge van de grossier. Noem het gestuurde omzet met verplichte loyaliteit!

Mijngrossier.nl scoort maandomzet van 15 miljoen | Automotive Online

Mijngrossier.nl scoort maandomzet van 15 miljoen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Max

    Via mijn grossier kan van Heck de orderstroom “monitoren” Ik zou me als grossier zorgen maken over deze machtspositie, dit zal ten koste gaan van de marge van de grossier. Noem het gestuurde omzet met verplichte loyaliteit!