Oprichter en directeur Rowe treedt terug

Rowe • Het bedrijf wordt overgenomen door de dochter van de directeur.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Rowe)

Oprichter en directeur Michael Zehe van de Duitse olie- en smeermiddelenfabrikant Rowe treedt eind dit jaar na 28 jaar terug. Hij draagt de leiding dan over aan zijn dochter, dr Alexandra Kohlmann die nu al mede-directrice is. Omdat Rowe vast houdt aan een tweekoppige leiding, wordt Stefan Wermter, momenteel de operationele manager, vanaf 1 januari mede-directeur.

Zehe richtte het bedrijf in 1995 op. Hij is momenteel ‘geschäftsführer’ bij Rowe Mineralölwerk en bij de Rowe Holding GmbH. Hij blijft wel actief bij de divisie voor gemeentelijke en industriële reinigingsapparatuur van Rowe. Kohlman is al sinds 2016 lid van de directie en sinds 2018 mede-directeur naast haar vader. ‘’Wat een ontwikkeling!’’, zegt Zehe sr. zelf.

‘’Toen ik in 1995 in een kleine werkplaats met twee medewerkers begon, kon ik niet bevroeden hoe groot Rowe zou worden. We verkopen nu onze producten in meer dan 80 landen over de hele wereld en onze fabriek in Worms zet nieuwe maatstaven voor innovatie en duurzaamheid. De toekomst verder vorm geven ligt nu in de handen van Alexandra”, zegt Michael Zehe.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Meer lezen over Rowe

Oprichter en directeur Rowe treedt terug | Automotive Online

Oprichter en directeur Rowe treedt terug

Rowe • Het bedrijf wordt overgenomen door de dochter van de directeur.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Rowe)

Oprichter en directeur Michael Zehe van de Duitse olie- en smeermiddelenfabrikant Rowe treedt eind dit jaar na 28 jaar terug. Hij draagt de leiding dan over aan zijn dochter, dr Alexandra Kohlmann die nu al mede-directrice is. Omdat Rowe vast houdt aan een tweekoppige leiding, wordt Stefan Wermter, momenteel de operationele manager, vanaf 1 januari mede-directeur.

Zehe richtte het bedrijf in 1995 op. Hij is momenteel ‘geschäftsführer’ bij Rowe Mineralölwerk en bij de Rowe Holding GmbH. Hij blijft wel actief bij de divisie voor gemeentelijke en industriële reinigingsapparatuur van Rowe. Kohlman is al sinds 2016 lid van de directie en sinds 2018 mede-directeur naast haar vader. ‘’Wat een ontwikkeling!’’, zegt Zehe sr. zelf.

‘’Toen ik in 1995 in een kleine werkplaats met twee medewerkers begon, kon ik niet bevroeden hoe groot Rowe zou worden. We verkopen nu onze producten in meer dan 80 landen over de hele wereld en onze fabriek in Worms zet nieuwe maatstaven voor innovatie en duurzaamheid. De toekomst verder vorm geven ligt nu in de handen van Alexandra”, zegt Michael Zehe.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Meer lezen over Rowe