Verolub distributeur Castrol in Nederland

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst

Castrol is een nieuwe overeenkomst aangegaan met Verolub voor de distributie van zijn smeermiddelen en andere vloeistoffen voor de automotive sector op de Benelux-markten. Daarmee wordt de samenwerking die al sinds 1997 bestaat uitgebreid. Verolub is al distributeur voor België en Luxemburg van Castrol-producten voor franchise werkplaatsen.

Verolub is gevestigd in het Belgische Lummen.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Verolub distributeur Castrol in Nederland | Automotive Online

Verolub distributeur Castrol in Nederland

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst

Castrol is een nieuwe overeenkomst aangegaan met Verolub voor de distributie van zijn smeermiddelen en andere vloeistoffen voor de automotive sector op de Benelux-markten. Daarmee wordt de samenwerking die al sinds 1997 bestaat uitgebreid. Verolub is al distributeur voor België en Luxemburg van Castrol-producten voor franchise werkplaatsen.

Verolub is gevestigd in het Belgische Lummen.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.