Mivar integreert EVHC in Driver

Redactie Redactie
• Laatste update:

Monteurs die een auto controleren, vinken op een smartphone of tablet de door hen gecontroleerde onderdelen aan en voeren gevonden gebreken en aandachtspunten in. De informatie komt realtime in een digitale werkorder te staan. De service manager weet zo wat er aan de auto mankeert en kan dit met de klant bespreken.

Perfecte combinatie

Volgens Chris Kimman van Mivar is de combinatie EVHC en Driver perfect. “Klanten zijn steeds beter geïnformeerd en eisen duidelijkheid van het autobedrijf. De monteurs kunnen informatie eenvoudig invoeren en ondersteunen met opmerkingen en foto’s. De informatie wordt automatisch aan de werkorder toegevoegd. Dit voorkomt vertraging door heen en weer geloop, dubbele handelingen of miscommunicatie.”

Eric Weijers van Autoconnect ziet de populariteit van digitale voertuigcontroles stijgen. “Het is bewezen dat het structureel registreren van meerwerk en het consequent opvolgen vanuit een digitale omgeving het autobedrijf meer omzet oplevert. Door elektronische controles met aanvullende informatie en foto’s wordt het autobedrijf transparanter naar de klant waardoor zijn tevredenheid en loyaliteit toeneemt.”

Mivar en Autoconnect hebben volgens Kimman en Wijers intensief samengewerkt om EVHC optimaal in Driver te integreren. “Maar het zijn vooral de gebruikers die het succes van een nieuwe applicatie bepalen”, aldus Kimman.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.