Auto First Noord- en Oost-Nederland sluit aan op onderhoudsapp Servicebook

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met Servicebook kunnen autobedrijven de onderhoudshistorie van de auto’s van hun klanten via een app bijhouden en beschikbaar stellen.

In dit digitale onderhoudsboekje voor smartphone, tablet of desktop worden de gefactureerde werkzaamheden opgeslagen. Klanten van aangesloten autobedrijven kunnen zo de onderhoudshistorie van hun auto bijhouden.

Naast het transparant maken van de door hen geleverde diensten en het bieden van een overzicht, kunnen de deelnemers van Auto First in het Noorden- en Oosten van Nederland via de onderhoudsapp gericht en relevant met de klant te communiceren over het serviceplan van de auto. Bijvoorbeeld met automatische uitnodigingen voor onderhoud of een apk-reminder.

De gegevens in de Servicebook app worden gevoed via de technische database Haynespro en een kentekenkoppeling vanuit VWE.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.