Liqui Moly introduceert 0W-30 voor Ford Tdci-diesels

Redactie Redactie

De Liqui Moly Special Tec F 0W-30 olie voldoet aan de Ford-norm Ford WSS-M2C 950-A en is speciaal ontwikkeld voor Tdci-dieselvoertuigen vanaf 2014. Het gaat hierbij onder meer om de tweeliter Mondeo diesel.

De olie is met een viscositeit bij lage temperaturen van 0W ultradun en is alleen geschikt voor bepaalde voertuigmodellen. Liqui Moly had al een SAE 0W-30 voor Volvo-diesels, maar deze is ook in een aantal motoren van Mitsubishi, Renault, Jaguar en Honda toe te passen. 

De nieuwe olie is vooralsnog alleen verkrijgbaar in liter- en vijfliterverpakkingen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.