Autofirst breidt uit naar 170 garages

Autofirst • Recent hebben negen garages zich aangesloten bij de werkplaatsformule.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Mark Pool Texel (foto: Autofirst)

Garageformule Autofirst heeft negen nieuwe deelnemers aangesloten. Hiermee komt het totale aantal Autofirst-garages op 170, zo meldt de organisatie.

De nieuwe deelnemers zijn Autobedrijf Robert Gortzak in Haarlem, Autobedrijf Michiel Bosma in Workum, Autobedrijf Mark Pool in Den Burg, Autobedrijf Van Hoef in Ederveen, Garage de Aanleg in Winsum, Carshop Service Center in Rotterdam, Garage Halfweg in Spijkenisse, Garage de Witte in Venlo en Autoservice Ekkersrijt in Eindhoven.

Begin dit jaar stond het aantal aangesloten garages op 158 garages en nu dus op 170. Formulemanager Rogier Roet laat weten dat het hier niet bij zal blijven. “We hebben het vertrouwen om voor het einde van het jaar nog een aantal garages aan te sluiten.”

Autofirst wordt in Nederland ondersteund door de LKQ Fource en Vrooam-grossiers, waaronder Koskamp. De werkplaatsformule staat dit jaar op plek 8 in de jaarlijkse Automotive-ranglijst van grootste garage- en franchiseformules.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Autofirst breidt uit naar 170 garages | Automotive Online

Autofirst breidt uit naar 170 garages

Autofirst • Recent hebben negen garages zich aangesloten bij de werkplaatsformule.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Mark Pool Texel (foto: Autofirst)

Garageformule Autofirst heeft negen nieuwe deelnemers aangesloten. Hiermee komt het totale aantal Autofirst-garages op 170, zo meldt de organisatie.

De nieuwe deelnemers zijn Autobedrijf Robert Gortzak in Haarlem, Autobedrijf Michiel Bosma in Workum, Autobedrijf Mark Pool in Den Burg, Autobedrijf Van Hoef in Ederveen, Garage de Aanleg in Winsum, Carshop Service Center in Rotterdam, Garage Halfweg in Spijkenisse, Garage de Witte in Venlo en Autoservice Ekkersrijt in Eindhoven.

Begin dit jaar stond het aantal aangesloten garages op 158 garages en nu dus op 170. Formulemanager Rogier Roet laat weten dat het hier niet bij zal blijven. “We hebben het vertrouwen om voor het einde van het jaar nog een aantal garages aan te sluiten.”

Autofirst wordt in Nederland ondersteund door de LKQ Fource en Vrooam-grossiers, waaronder Koskamp. De werkplaatsformule staat dit jaar op plek 8 in de jaarlijkse Automotive-ranglijst van grootste garage- en franchiseformules.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.