VB-Airsuspension ontvangt kwaliteitscertificaat Stellantis

Luchtvering • VB-Airsuspension is adviseur, ontwikkelaar en leverancier van (lucht)veersystemen voor voertuigen met een maximaal toegestaan gewicht van 1.750 tot 7.500 kilo.
Redactie Redactie
(foto: VB-Airsuspension)

De Nederlandse fabrikant van (lucht) veersystemen voor lichte tot middelzware bedrijfswagens VB-Airsuspension heeft van Stellantis het ‘quality certificate’ ontvangen. ‘Een certificaat en samenwerking waar wij ontzettend trots op zijn,’ laat het in Varsseveld gevestigde bedrijf in een bericht op de website weten.

‘Door middel van een audit zijn alle processen doorlopen en het ontvangen kwaliteitscertificaat toont aan dat VB-Airsuspension voldoet aan alle eisen die door Stellantis worden gesteld op het gebied van kwaliteit, verkoop, techniek en aftersales-service. Onze werkwijze wordt als zeer goed bevonden. Wij zijn enorm trots dat Stellantis ons dit certificaat heeft toegekend en zien ontzettend uit naar onze verdere samenwerking.’

VB-Airsuspension is adviseur, ontwikkelaar en leverancier van (lucht)veersystemen voor voertuigen met een maximaal toegestaan gewicht van 1.750 tot 7.500 kilo. ‘Om een beter idee te geven van dit gewicht: wij leveren geen systemen voor personenwagens en niet voor vrachtwagens, maar voor alles wat daartussenin zit.’